Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης από την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και επιστρέφει την Τρίτη (4/10) με το 10ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης λυγίζει για την Αργυρώ

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η υπόθεση της σειράς

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα δύο όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Οι δύο ερωτευμένοι που είναι ένα χρόνο μαζί, περιμένουν πως και πώς να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της και να ζήσουν αυτοί καλά…

Ο Αριστείδης από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το γάμο του με την μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του Παραδείσου, που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος. Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά εποχής κέρδισε απ’ τα πρώτα κιόλας επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό, αγκαλιάζοντας την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Παράδεισος των κυριών, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA