Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην δεύτερη εβδομάδα προβολής του βρίσκεται το «Love Island» και τα... σχόλια στο Twitter για το ριάλιτι «αγάπης» του ΣΚΑΪ είναι αποκαρδιοτικά για τον σταθμό. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι το Love Island θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, το Twitter πήρε... φωτιά με τους χρήστες του να σημειώνουν ότι το concept του... τηλεοπτικού προξενιού είναι passé. Το ριάλιτι βγήκε στον αέρα και από την πρώτη ημέρα προβολής οι διαγωνιζόμενες έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους. «Θέλω έναν άντρα ψηλό για να μπορώ να φοράω τακούνια», «θέλω να πω στα παιδιά μου ότι γνώρισα τον πατέρα τους σε ένα ριάλιτι», «θέλω τον άντρα γορίλα» ήταν μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν και ενδεχομένως αυτές να έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να αλλάξει κανάλι, αν κρίνει κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Σώτης Βολάνης: Ο αιχμηρός διάλογος που «πάγωσε» το J2US

Αντικείμενο σχολιασμού ωστόσο έχει γίνει αρκετές φορές στα social media το φρασεολόγιο των παικτών. «Μωρή μη φασώνεις αυτή, τ’ αγόρι σου», ακούστηκε μία από τις παίκτριες να λέει στη Μαρία, την ώρα που φιλούσε στο στόμα την Κλαούντια και το Twitter έκανε... πάρτι για όσα ακούγονται στην ελληνική τηλεόραση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA