Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» με το πρώτο επεισόδιο να είναι εξαιρετικό και να βάζει αμέσως τον τηλεθεατή στον κόσμο της «νύχτας». Τι εντυπώσεις έκλεψαν οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον δεύτερο να είναι ο πρωταγωνιστής στη σημαντικότερη (για πολλούς λόγους) σκηνή της πρεμιέρας. Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha οι τηλεθεατές είδαν πως «ο Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια».

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος ως Στρατής εξοργίζεται από το άγριος (έως κακοποιητικό) πέσιμο του Θανάση στη Ζέτα και επεμβαίνει δυναμικά. Όταν ζητάει από τον Θανάση να του εξηγήσει τι έχει γίνει, εκείνος κάνει μια σεξιστική επίθεση στη Ζέτα και ο Στρατής του απαντά πως «όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι! Κατάλαβες»; Ο εκτός εαυτού Θανάσης πάει κάτι να ψελλίσει και τότε ο Στρατής τον πετάει έξω από το μαγαζί με τις κλωτσιές σε μια έντονη σκηνή που στέλνει πολλά μηνύματα σε διάφορους αποδέκτες.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA