Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» βρέθηκε η Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» υποδύεται την Άσπα. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας της και τον λόγο για τον οποία την επικοινώνησε με τον κόσμο αλλά και για τα αισχρά μηνύματα που λάμβανε την εποχή που στον «Σασμό» δεχόταν τις κακοποιητικές συμπεριφορές του συζύγου της, τονίζοντας πως τα μηνύματα αυτά από τηλεθεατές ήταν τρομακτικά σημειώνοντας πως η πατριαρχία είναι βαθιά ριζωμένη στην Ελληνική κοινωνία.

«Την περσινή χρονιά είχα λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου είπαν ότι ζούσε κακοποιητική σχέση και έφυγαν από το σπίτι. Αλλά έλαβα και άλλα, πιο τρομακτικά, που μου έλεγαν ''Κάτσε στα αυγά σου'', ''Δεν είσαι και εσύ καμία αγία''. Δυστυχώς, είναι ριζωμένη η πατριαρχία. Τουλάχιστον τώρα έχουν αρχίσει και λέγονται γιατί μέχρι τώρα γίνονταν πίσω από κλειστές πόρτες» τόνισε η ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της:

«Δεν το ήξεραν πολλοί άνθρωποι. Το ήξεραν στη δουλειά αλλά το επικοινώνησα γιατί δεν το γνώριζαν πέρα από το κοινό κι οι δικοί μου άνθρωποι, που μπορεί να μην είχαμε μια πολύ στενή επαφή. Το έκανα γιατί θεώρησα ότι θα είναι πιο αμήχανο να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει ότι η μαμά μου έχει καρκίνο δύο χρόνια και να μου πει τι κάνει η μαμά σου, είναι καλύτερα; Και λέω ας το επικοινωνήσω γιατί πολύς κόσμος που έχει να με δει λίγο καιρό παραπάνω, θα ήθελα να ξέρει ότι τώρα ισχύει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA