Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία συμμετείχε στο Survivor που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2020 - 2021, κατά της παραγωγής και όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη (11/10), η Acun Medya εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας μέσω αυτής ότι η εταιρεία παραγωγής δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας της πρώην παίκτριας. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μαργαρίτη έχει καταθέσει αγωγή ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, με τον δικηγόρο της να λέει στο Mega Καλημέρα μεταξύ άλλων πως η πελάτισσά του δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτιίας του τραυματισμού της στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σοφία Μαργαρίτη: Κατέθεσε αγωγή ύψους 200.000 ευρώ κατά της παραγωγής

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας. 

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των

διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA