Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τις εξελίξεις στον «Σασμό» και αποκάλυψε όσα πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια. Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» αποκάλυψε ότι οι επιλογές που θα κάνει στη συνέχεια ο ήρωας που υποδύεται δεν θα είναι για το καλό του. «Θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή κι αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Διαβάστε ακόμη: Τζόυς Ευείδη: Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δε με πήραν ούτε για μία δουλειά»

Αναφερόμενος στα γυρίσματα της σειράς, είπε: «Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου "βαράμε". Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον δικό του γάμο και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του. «Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA