Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM και τα νούμερα τηλεθέασης, σχολίασε τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στον πρώτο κύκλο του reality μόδας, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά. «Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα γίνει του χρόνου GNTM, με λυπεί αν δεν γίνει. Έχει να κάνει με το πως πάει. Δεν πάει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές. Είδες που τελικά μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό;» απάντησε ο γνωστός φωτογράφος για την πορεία του show.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ τρέχει στην αγκαλιά του Αστέρη και το Twitter «λυγίζει» με τον αποχαιρετισμό τους

«Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δεν το παίζω ανήξερος. Ούτε ναι θα πω, ούτε όχι» δηλώνει για τους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying, ενώ πρόσθεσε σχετικά: «Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται. Ζούμε σε μία εποχή που προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη μόδα, στις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι όλα αυτά να μην τα ανέχονται οι άνθρωποι» ανέφερε μιλώντας για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στον πρώτο κύκλο του GNTM. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι διατηρεί επαφές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τις οποίες χαρακτηρίζει «καλά κορίτσια», ότι δεν παρακολουθεί το GNTM και ότι ουδέποτε είχε προσωπικές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά. «Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο «στρογγυλός» σε μερικές καταστάσεις στον πρώτο κύκλο» είπε κλείνοντας ο κ. Σκουλός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA