Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (21/11) στις 21:00 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Τα νέα για τα κτήματα του Αγγελου αναστατώνουν το χωριό. Ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. Η Αργυρώ θα τη δεχτεί; Ο Βαγγέλης, από την άλλη, επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ο Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά, ενώ η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Asia Express: Αποχώρησαν Καθάργια και Μαυρίδης - Το ξέσπασμά της και η ανατροπή στον αγώνα επάθλου

Πιο αναλυτικά στο επεισόδιο 37, ο Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, που πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.

Σασμός, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA