Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και περιέγραψε την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ αναφέρθηκε και στον «Τροχό της Τύχης» όπου όπως είπε, δέχτηκε bullying, ώσπου ένα περιστατικό την έφερε «ως εδώ» και αποχώρησε. «Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Αυτό που έβλεπα ήταν ότι πάχαινα συνέχεια. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα, η οποία δεν έκρυψε ότι «Μετά τον Τροχό ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα δύο - τρία χρόνια, αλλά τώρα που πέρασαν, νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επανέλθω». 

Διαβάστε ακόμη: Cara Delevingne: Δωρίζει την κορύφωσή της στην επιστήμη - Τα αποτελέσματα θα προβληθούν στην τηλεόραση

Όσον αφορά το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, η ίδια ανέφερε πως «Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό, όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από όλο το συνεργείο που δεν μιλούσα. Καθόμουν, στενοχωριόμουν, έκλαιγα, καταπιεζόμουν, αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε ως εδώ και… έσκασα».

Σε ερώτηση για το αν της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις στο χώρο, η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν θετική. «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου το πηγαίνουν ότι "ναι, μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί". Ένας μου είπε "κοριτσάκι μου, αν θέλεις να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε… χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα σου δώσει εκπομπή κι αν σου αρέσει". Και του λέω "συγνώμη δεν μου αρέσει"», δήλωσε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA