Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής «Breakfast@star», τοποθετήθηκε για τους ανθρώπους που επιδεικνύουν κακοποιητικές συμπεριφορές στους χώρους εργασίας και έχει συναντήσει στην επαγγελματική της διαδρομή. «Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια, το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει και αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Σαφώς και το έκανα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: «Δέκα μήνες πένθους» - Το μήνυμα που έστειλε η Διονυσία Γεωργιάδου

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον, από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω». Σε άλλο σημείο της πρωινής εκπομπής «Mega Καλημέρα» η παρουσιάστρια εξέφρασε το παράπονό της για τα σχόλια που άκουσε για την πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του έργου «Τέλειοι ξένοι» στο οποίο έχει κάνει μετάφραση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA