Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Ράδιο Αρβύλα καθυστέρησε να βγει χθες στον αέρα λόγω των εξελίξεων στη Νέα Σμύρνη και έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να πάρει θέση για όσα διαδραματίστηκαν και για τα δύο περιστατικά βίας που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε με τη σειρά του πως η βία δεν είναι σε καμία περίπτωση απάντηση σε περιστατικά βίας, ενώ τόνισε πως στο τέλος, όλοι καταλήγουν «τυφλοί» αφού ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου.

«Παράξενα γεγονότα. Είναι πλέον ανυπόφορο αυτό το ping pong βίας σε αυτή τη χώρα. Τη μία μέρα, η ενημέρωση, η σάτιρα, οι πάντες και τα πάντα καυτηριάζουμε τη βία που έρχεται από εκείνη την πλευρά. Την άλλη μέρα έρχεται βία από την άλλη πλευρά.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Στο τέλος όλοι τυφλοί μένουν αν ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου. Θα προσπαθήσουμε, υπάρχει ένα κλίμα παράξενο και αυτές εικόνες δεν μας άρεσαν και μας επηρέασαν» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

https://streamable.com/p5ap34
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA