Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Δευτέρας που ήταν η ονομαστική εορτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Τσαλίκης κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής του στον Sfera, επικοινώνησε με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ώστε να του ευχηθεί στον άερα.

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τον τραγουδιστή και ραδιοφωνικό παραγωγό για το reality επιβίωσης και μοιράστηκε με τους ακροατές όσα συνέβησαν το 2003, τότε που προβλήθηκε το πρώτο Survivor με παρουσιαστή τον ίδιο.

«Τα περιστατικά του 2003 του Survivor ξεκίνησαν πολύ απλά. Ξεκίνησαν διασκεδαστικά σαν μία ωραία ιστορία που βλέπαμε στην τηλεόραση. Και κατέληξαν σε άσχημα περιστατικά στην Αθήνα. Θέλω να πω λοιπόν όχι τέτοιο πάθος, όχι τέτοια τρέλα, ήρεμα, κάθε τι να το βλέπουμε, να ηρεμούμε και αυτές οι υπερβολές, να πάθεις αυτό, να πάθεις εκείνο, γιατί τότε το 2003 δεν είχε και τα μέσα δικτύωσης για να αντιδράσεις!

Έστελνες γράμματα. Αλλά μόλις φτάσανε στα πόδια τους, κάποιοι εδώ αντέδρασαν πολύ απίστευτα. Άκουγα πράγματα δηλαδή για επιθέσεις και για τέτοια και έλεγα Θεέ μου, δε γίνεται. Και το λέω άκρως δημοσιογραφικά αν και δεν είμαι δημοσιογράφος, άκρως δημοσιογραφικά ότι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση. Γι΄αυτό προσοχή, κάτω η μπάλα και όχι τέτοια πάθη και τρέλες με άσχημα μηνύματα τύπου «να πάθουν τα παιδιά σουΤι παράνοιες είναι αυτές;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA