Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα πρώτα σενάρια που σκαρφίστηκε ο πολυσχιδής εγκέφαλος του Κουέντιν Ταραντίνο είναι ένας φόρος τιμής στα B-movies των αρχών της δεκαετίας του ’80, μια καρτουνίστικη κόλαση όπου τα ειδικά εφέ και το μακιγιάζ στήνουν γλέντι. Ο λόγος για το επικό «From Dusk Till Dawn» που ξεφεύγει από τα όρια του «μη συμβατικού» αφού μπλέκει τους φυγάδες αδερφούς Τζόρτζ Κλούνεϊ και Κουέντιν Ταραντίνο, τους αιμοδιψείς βρικόλακες εργαζόμενους ενός μπαρ και μια ημίγυμνη Σάλμα Χάγιεκ που χορεύει με ένα φίδι.

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, συν-σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε με ανακοίνωσή του, πως 25 χρόνια μετά, το «From Dusk Till Dawn» θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων! Ο δημιουργός ανέφερε «Είχα ένα τηλεοπτικό δίκτυο στο Μεξικό, για το οποίο δημιουργώ πρωτότυπο περιεχόμενο. Πάντα ήθελα να επεκτείνω το φιλμικό σύμπαν της ταινίας και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια animated σειρά».

Και αν το σκεφτεί κάποιος, η ιστορία των Κλούνεϊ και Ταραντίνο (aka Gecko brothers) που μετά από μια ληστεία παίρνουν ομήρους για να ξεφύγουν προς το Μεξικό, αλλά λίγο πριν τα σύνορα σταματούν σε ένα strip club, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε έναν αρχαίο ναό των Αζτέκων και αποτελεί των οίκο αιμοδιψών βαμπίρ, αλλά και όλος ο χαμός που ακολουθεί, ταιριάζει άψογα σε animated σειρά…

Kαι μην ξεχνάμε ότι ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ έκανε ήδη τηλεοπτική σειρά το «From fusk till dawn» η οποία διήρκεσε τρεις σεζόν όπως και δύο κινηματογραφικά sequel του φιλμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA