Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμα πολύ αναμενόμενη σειρά του Netflix έρχεται και το δίκτυο επιτέλους μας έδωσε το πρώτο Teaser που αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η 1η σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 8 επεισόδια και έρχεται στις 7 Μαϊου όπως αποκαλύπτει το παραπάνω Teaser. Η σειρά βασίζεται στα Comics των Mark Millar και Frank Quitely και στην σειρά θα συμμετέχουν ο Josh Duhamel ως Sheldon Sampson αρχηγός της ομάδας ηρώων (The Utopian) , η Leslie Bibb ως Grace Sampson η γυναίκα του Sheldon, ο Ben Daniels ως Walter Sampson ο μεγαλύτερος αδερφός του Sheldon, η Elena Kampouris ως Chloe Sampson κόρη του Sheldon και της Grace, ο Andrew Horton ως Brandon Sampson, γιος του Sheldon και της Grace, ο Mike Wade ως Fitz Small ακόμα ένα μέλος της ομάδας και ο Matt Lanter ως George Hutchene ο καλύτερος φίλος του Sheldon που έχει γίνει εχθρός του.

Η υπόθεση ξεκινάει τη δεκαετία του 1930, όταν μια ομάδα ανθρώπων αποκτά υπερφυσικές ικανότητες, τις οποίες κληρονομούν αργότερα τα παιδιά τους, τα οποία όμως δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για αυτά. Οι εντάσεις όμως ανεβαίνουν καθώς οι νέοι ήρωες διψάνε για να αποδείξουν την αξία τους και παλεύουν για να κρατήσουν την δημόσια εικόνα των γονιών τους.

Διαβάστε ακόμα

Ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τη spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς για το Netflix

Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που πήγαν την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA