Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο επεισόδιο απόψε (26/2) στο MasterChef 5 και το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα δημιουργήσουν μεγάλες εντάσεις σε Κόκκινους και Μπλε, ενώ κάποιος θα αγανακτήσει αφού για ακόμα μία φορά θα μιλήσουν όλοι για το αν τιμούν τα «παντελόνια» τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι δύο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με μερικές αλλαγές αφού το πλεονέκτημα που κέρδισε ο Αλέξανδρος με τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας, μπόρεσε να αλλάξει τον αρχηγό στους Κόκκινους και να φέρει τα πάνω κάτω.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας υπήρχαν εντάσεις ωστόσο σε κάθε περίπτωση λιγότερες από αυτές που είδαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Ιωάννη στον τιμόνι.

Ο Πάνος Ράπτης, ως αρχηγός της Κόκκινης ομάδας μιλάει εκ μέρους όλων και μάλιστα διαφωνεί μέχρι και με τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ φαίνεται πως οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά αφού ο Παύλος βρίσκεται απέναντί του και του ρίχνει ευθύνες για ένα πιάτο.

Βέβαια τα προβλήματα ξεκινάνε και στους Μπλε, οι οποίοι νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Η Ηρώ πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει μόνη της ένα πιάτο, το οποίο μάλλον δεν πέτυχε και η Κωνσταντίνα εκνευρίστηκε με τη στάση της, καθώς της ζήτησε επανειλημμένα να ακολουθήσει την συμβουλή της και να προσθέσει μπαχαρικά στους ξηρούς καρπούς του γλυκού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA