Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός γίνεται στο Survivor αφού Κρις και Άλεξ φτάνουν την κατάσταση στα άκρα και θέτουν εαυτούς εκτός ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως έχουμε δει από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, ο Κρις Σταμούλης θα τονίσει πως δεν θέλει να πάρει μέρος στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία, αφού η ομάδα του τον θεωρεί αδύναμο αγωνιστικά και το ίδιο θα κάνει ο Αλέξης Παππάς, αφού όπως ξεκαθαρίζει έτσι κι αλλιώς θα τον δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όλο αυτό τινάζει το παιχνίδι στον αέρα.

Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την παραγωγή, η οποία και ψάχνει να βρει λύση, ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα. Υπάρχει ακόμη και η σκέψη, να ζητηθεί από τα παιδιά της υπόλοιπης ομάδας να μην τους ψηφίζουν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς αφού ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να ψηφίζει όποιον θέλει όσο βρίσκεται στο παιχνίδι.

Στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει η σκέψη να δοθούν οι δύο παίκτες στη κόκκινη ομάδα, κάτι που όμως θα φέρει μεγαλύτερες αναταραχές και στο κόκκινο στρατόπεδο. Ήδη ο Τριαντάφυλλος, αλλά κι άλλοι παίκτες της ομάδας, έχουν εκφράσει την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά και θεωρητικά το ίδιο θα ισχύει και για τον Κρις Σταμούλη, καθώς τα δύο παιδιά είναι κολλητοί. Όπως και να έχει ο προβληματισμός στην παραγωγή είναι ιδιαίτερα έντονος τις τελευταίες ώρες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει η ρήτρα πως όταν ένας παίκτης δεν αγωνιστεί σε 3 αγωνίσματα, χωρίς την σχετική άδεια από γιατρό, τότε αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα

Έλενα Κρεμλίδου: «Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά»

MasterChef: Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς και τους άφησε όλους άφωνους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA