Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να κλέψει για ακόμα μία φορά την παράσταση μιας και είπε μία επική ατάκα στην Μαριάνθη ενώ όλοι οι παίκτες είχαν ξαπλώσει στην καλύβα για να κοιμηθούν.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, αφού ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε ακόμη ένα έπος, κατηγορώντας τον Γιώργο Κορόμι και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, ότι… πέρδονται μπροστά στους υπόλοιπους.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία, που βρήκε θριαμβεύτρια την κόκκινη ομάδα, καθώς και το συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες της βρίσκονταν σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, με το θέμα συζήτησης να είναι το ποιος πέρδεται μπροστά στους υπόλοιπους.

Πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ντάφι», ο οποίος μετά το έπος της τούμπας του μες στην νύχτα, στην προσπάθεια του να πάει στην τουαλέτα, άρχισε να κατηγορεί τον «Κόρο» και τη Μαριάνθη, ότι… τους ξέφυγε και την αμόλησαν. Η Μαριάνθη του απάντησε, ότι εκείνος τις αφήνει συνέχεια, με τους συμπαίκτες τους να… δακρύζουν από τα γέλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA