Μενού

Ο Γιάννης Οικονομίδης και ο μοντέρ Γιάννης Χαλκιαδάκης για τη Σπασμένη Φλέβα

oikonomidis
  • Α-
  • Α+

“Σπασμένη Φλέβα” είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη η οποία κυκλοφορεί στις αίθουσες  από τις 27 Νοεμβρίου 2025 μέσω της Tanweer. Mε αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, το Bold by Reader προχώρησε σε μία σειρά συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές και τους δημιουργούς της ταινίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της μίνι-σειράς βίντεο υποδεχτήκαμε τον Γιάννη Οικονομίδη (σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας μαζί με τον Βαγγέλη Μουρίκη) και τον Γιάννη Χαλκιαδάκη (μοντέρ), προκειμένου να μιλήσουμε για τον χαρακτήρα του νεο-νεοέλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις και το οικονομιδικό σύμπαν.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη Δραματική Σχολή Τράγκα για την παραχώρηση του χώρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.