Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι το βίντεο που κατάφερε να γίνει viral πριν ακόμη... οριστεί τι είναι viral, κάνει reunion. Το θρυλικό βίντεο κλιπ που είχαν ετοιμάσει οι Αγγλοι με αφορμή το Euro 1996, το περίφημο «It's coming home» ξαναγυρίστηκε με αφορμή το Μουντιάλ του Κατάρ με τους πρωταγωνιστές να ξανασυναντούν τους προ 26 ετών εαυτούς τους. Κοινός παρονομαστής και στα δύο βίντεο, είναι η προσμονή των Αγγλων να δουν ένα μεγάλο τρόπαιο να καταλήξει στο Νησί!

Οι κωμικοί Frank Skinner και David Baddiel μαζί με τον μουσικό Ian Broudie, φόρεσαν τα... χριστουγεννιάτικά τους και προχώρησαν σε ένα remake του θρυλικού, πλέον, βίντεο. Υπήρξαν οι απαραίτητες διορθώσεις στο σενάριο αλλά και μια δόση ειρωνείας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το 1996 τα «Τρία Λιοντάρια» κατάφεραν να πάρουν ένα μεγάλο τρόπαιο, μόνο που το σήκωσε η γυναικεία Εθνική ομάδα της χώρας.

Οπως και να 'χει, οι Αγγλοι ελπίζουν πως έφτασε επιτέλους η σειρά τους να πανηγυρίσουν. Από το 1966 όταν και κατέκτησαν το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο της συλλογής τους, πηγαίνουν σε κάθε διοργάνωση με μεγάλες προσδοκίες όμως πολύ γρήγορα απογοητεύονται. Η Αγγλία παρουσιάζεται εδώ και δεκαετίες, σταθερά, κατώτερη των προσδοκιών, όμως στο Νησί δεν παύουν να ελπίζουν και να (συνεχίζουν να) τραγουδούν «It's coming home».

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο που είχαν γυρίσει οι Frank Skinner και David Baddiel μαζί με τους The Lightning Seeds