Μενού
neymar richalison
Το τατουάζ του Ριτσάλισον με τον Νεϊμάρ | @BrasilEdition
  • Α-
  • Α+

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έστειλε στον Ριτσάρλισον 30.000 ευρώ, προκειμένου να αφαιρέσει το... πρόσωπό του από την πλάτη του, αφού ο αστέρας της Τότεναμ έκανε ένα μεγάλο τατουάζ τον Βραζιλιάνο φίλο του.

Ο Ριτσάρλισον, ο οποίος εντυπωσίασε με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έκανε ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του, όπου απεικονίζονται ο ίδιος, ο Νεϊμάρ και ο Ρονάλντο Ναζάριο. Ο 25χρονος ήταν σε εξαιρετική φόρμα καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, σκοράροντας συνολικά τρεις φορές - συμπεριλαμβανομένου ενός συγκλονιστικού γκολ με ψαλιδάκι εναντίον της Σερβίας.

Η χειρονομία όμως του Ριτσάρλισον με το τατουάζ δεν φαίνεται να εντυπωσίασε τον Νεϊμάρ, ο οποίος φέρεται να έδωσε στον συμπατριώτη του 30.000 ευρώ για να αφαιρέσει το πρόσωπό του, σύμφωνα με τη Globo Sport. Πολλοί δε οπαδοί δείχνουν να μην είναι ενθουσιασμένοι με το τατουάζ.

Ένας οπαδός του έγραψε στο twitter: «Ο Νταβίντ δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Είδατε παιδιά το τατουάζ του Ριτσαρλισόν; Γιατί έκανε τατουάζ τον Νεϊμάρ; Τον Ρονάλντο; Τη σημαία της Βραζιλίας; Τον εαυτό του;».

Ένας άλλος έγραψε: «Το τατουάζ βγήκε απαίσιο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Νεϊμάρ δείχνει ακόμα χειρότερα. παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η πλάτη του Ριτσάρλισον lmao αυτός είναι που έκανε το τατουάζ». Ένας τρίτος έγραψε: «Δεν αντέχω με αυτό το τατουάζ του Richarlison».