Μενού
mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Sold out έγινε η λαγάνα με τα ντολμαδάκια  που παρασκευάζει φούρνος στη Θεσσαλονίκη και έγινε ευρέως γνωστή, μετά το χιουμοριστικό βίντεο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αστειευόμενος είπε ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα. «Η λαγάνα με τα ντολμαδάκια έχει μεγάλη προετοιμασία. Τσιγαρίσαμε γύρω στα 100 ματσάκια κρεμμυδάκι. Έχει μια προετοιμασία δύο ημερών. Εκτάκτως, μετά από όλο αυτό που έγινε, πήγαμε και αγοράσαμε κι άλλα υλικά, τελευταία στιγμή τα ετοιμάσαμε και χθες βγάλαμε εκτάκτως στις δώδεκα άλλες 100 τέτοιες λαγάνες», είπε η κυρία Έλενα Καλλίδου, ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η ζήτηση ήταν μεγάλη, με πολλούς να μπαίνουν στο μαγαζί και να ζητάνε την λαγάνα του πρωθυπουργού. «Έμπαιναν και έλεγαν ''τη λαγάνα του προέδρου μας θέλω'' , ''Τη λαγάνα του Μητσοτάκη θέλω'', άνοιγαν την πόρτα και ρωτούσαν ''Εδώ είναι η λαγάνα του Μητσοτάκη;''. Το τι ζήσαμε χθες ήταν ανεπανάληπτο», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του φούρνου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Όπως είπε η τιμή ήταν λογική, καθώς η συγκεκριμένη λαγάνα κόστιζε 3,50 ευρώ. «Εγώ περιμένω τον κύριο πρωθυπουργό στην πόλη μας να του προσφέρω την αγαπημένη του λαγάνα», κατέληξε, κάνοντας χιούμορ η κυρία Καλλίδου.

Πώς έγινε viral η λαγάνα με τα ντολμαδάκια

Η λαγάνα με τα ντολμαδάκια έγινε ιδιαίτερα γνωστή, μετά από μια ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok. Ο κ. Μητσοτάκης, στο βίντεο που ανέβασε στο ανέφερε: «Σάββατο πρωί, καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά. Αλλά βλέποντας τηλεόραση, είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα». Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στα παιδιά της Atraktos Kids, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.