Μενού
xania-elikodromio-autokinita
Παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Χανίων | @George Beas
  • Α-
  • Α+

Ακόμα και στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Χανίων πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους ασυνείδητοι οδηγοί, αγνοώντας τη σήμανση που υπήρχε στο χώρο και τις σχετικές οδηγίες, με αποτέλεσμα να παρέμβη η Τροχαία και να απομακρύνει τα οχήματα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, κατήγγειλε το περιστατικό, προχωρώντας σε σχετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε: «Επτά αυτοκίνητα αγνοώντας σήμανση και οδηγίες εισέβαλαν και στάθμευσαν παράνομα στο χώρο του Ελικοδρομιου του Νοσοκομείου την στιγμή που οι πολίτες έχουν στη διάθεσή τους πάρα πολλές θέσεις στάθμευσης».

xania-elikodromio-autokinita2
Παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Χανίων | @George Beas

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μπέα:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην Διοικητρια και τα Στελέχη της Τροχαίας Χανίων για την ταχύτατη αντίδραση και πολύτιμη βοήθειά τους. Επτά αυτοκίνητα αγνοώντας σήμανση και οδηγίες εισέβαλαν και στάθμευσαν παράνομα στο χώρο του Ελικοδρομιου του Νοσοκομείου την στιγμή που οι πολίτες έχουν στη διάθεσή τους πάρα πολλές θέσεις στάθμευσης όπως φαίνεται και στη σχετική φώτο. Παράλληλα έγινε έλεγχος για παράνομη στάθμευση πάνω στα πεζοδρόμια και σε θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ. Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν και να σέβονται τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας του Νοσοκομείου και τις σημάνσεις».

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην Διοικητρια και τα Στελέχη της Τροχαίας Χανίων για την ταχύτατη αντίδραση και πολύτιμη βοήθειά...

Posted by George Beas on Monday, March 13, 2023