Μενού
kinito
Κινητό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι». Viral έχει γίνει η συγκεκριμένη φράση από το μήνυμα του «Σταύρου Γεωργά» που στέλνει μηνύματα σε χιλιάδες προφίλ γυναικών στα social media. Πολλοί μιλούν πλέον για... «φαινόμενο», καθώς πολλοί  χρήστες τον μιμούνται, ενώ, σύμφωνα με το Open, ένα τέτοιο μήνυμα στάλθηκε μέχρι και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μήνυμα που έλαβε ο πρωθυπουργός έχει ως εξής: «Κυριάκο καλησπέρα. Καταρχάς ούτε ψάχνομαι ούτε μού λείπει τίποτα. Μόνο κάτι επιδόματα για τη σύνταξη. Ανθρώπινα μόνο σού στέλνω γιατί προσπάθησα να σε βρω στη Βουλή και δεν τα κατάφερα. Θα σού ήταν μήπως εύκολο να επικοινωνήσεις εσύ μαζί μου; Κι αν δεν θέλεις θα το σεβαστώ. Απλά πες το μου και θα το καταλάβω».

Το μήνυμα του «Σταύρου Γεωργά» έχει ως εξής: «Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».