Μενού
aystria
Ο παρουσιαστής την ώρα του... λουσίματος | @YveBiskupska
  • Α-
  • Α+

Αν νομίζετε πως μόνο στην Ελλάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καύσωνα τότε είστε γελασμένοι. Δεν είναι καν οι χώρες της Μεσογείου. Παρόμοιες καταστάσεις βιώνουν και χώρες που παραδοσιακά δεν έχουν τέτοιου είδους... προβλήματα.

Όπως η Αυστρία, για παράδειγμα. Ο παρουσιαστής ενός δελτίου ειδήσεων θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές για αυτό που έρχεται και έγινε λίγο πιο παραστατικός απ' ότι ενδεχομένως θα έπρεπε.

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός σχολιαστής του ZiB-2 Άρμιν Γούλφ, έκανε αναφορά στην πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού που βίωσε χθες η χώρα του, όπου ο υδράργυρος εκτοξεύτηκε πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου (ναι, για τους Αυστριακούς αυτό είναι καύσωνας) και υπενθύμισε πως σε πολλές πόλεις έχουν δημιουργηθεί ειδικοί χώροι ώστε οι πολίτες να βρουν καταφύγιο από τη ζέστη.

Και αφού έκανες τις προειδοποιήσεις που έπρεπε, είπε να γίνει και λίγο ( ; ) πιο παραστατικός και πήρε ένα μπουκαλάκι νερό το άνοιξε, είπε «ώρα για λίγη ξεκούραση, τα λέμε ξανά», και το άδειασε στο κεφάλι του ενώ ήταν στον… αέρα του δελτίου ειδήσεων προκειμένου να δείξει στους τηλεθεατές του πόσο πολύ ζεστή κάνει. Δε γνωρίζουμε αν έπεισε τους συμπατριώτες του, σίγουρα, όμως, κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA