Μενού
ΤheMorning
TheMorning | YouTube
  • Α-
  • Α+

Έδωσε 80.000 δολάρια για να ψηλώσει και υποστηρίζει ότι νιώθει «σαν νέος άντρας». Ο 27χρονος Dynzell Sigers ήταν 1,67 και ήθελε απεγνωσμένα να ψηλώσει επειδή συχνά είχε απορριφθεί από γυναίκες λόγω του ύψους του. 

Ο νεαρός ξεκίνησε τη διαδικασία επιμήκυνσης άκρων τον Δεκέμβριο του 2022 και είπε: «Ήμουν πάντα ένα πολύ ντροπαλό και συγκρατημένο παιδί και πάντα φοβόμουν να είμαι ο εαυτός μου από φόβο μην με κρίνουν ή να μην με αποδεχτούν.

Στην εφηβεία μου, κάποτε με απέρριψε μια κοπέλα την οποία αγαπούσα πολύ και παρόλο που με έβρισκε ελκυστικό, το σκεπτικό της ήταν ότι ήμουν πολύ κοντός και πολύ μικρός για εκείνη». 

Από τότε ξεκίνησε να σκέφτεται συνεχώς το ύψος του και αφού έψαξε δεκάδες τρόπους για να ψηλώσει, ανακάλυψε την επιμήκυνση άκρων και έκλεισε ραντεβού για να μάθει περισσότερα. 

Η χειρουργική επέμβαση

Η επιμήκυνση των άκρων αυξάνει το μήκος των οστών και ταυτόχρονα τεντώνει τους γύρω μύες και τους τένοντες. Οι γιατροί κόβουν το οστό σε δύο τμήματα και προσάρτουν μια συσκευή για την επιμήκυνση (εξωτερικό σταθεροποιητή ή εσωτερική ράβδο). 

Τότε, τα δύο άκρα του οστού διαχωρίζονται σταδιακά, κάνοντας το νέο οστό να αναπτυχθεί και να γεμίσει το κενό που δημιουργείται, το οποίο συνήθως διαρκεί έως και δύο μήνες.

Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης άκρων στα πόδια τους δεν μπορούν να περπατήσουν αμέσως και θα χρειαστούν εργοθεραπεία. Η πλήρης αποκατάσταση μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την People, ο 27χρονος ταξίδεψε στην Τουρκία για να κάνει την επέμβαση. Γνωρίζοντας ότι η επιμήκυνση κατά 8-10 εκατοστά κοστίζει 40 χιλιάδες δολάρια, έκανε τη διαδικασία δύο φορές με αποτέλεσμα να ξοδέψει 80 χιλιάδες δολάρια συνολικά.

Είπε πως κατά την ανάρρωση του είχε έντονους αλλά υποφερτούς πόνους και δηλώνει απολύτως ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.

«Η επιμήκυνση των άκρων μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη ζωή συνολικά. Δεν μετανιώνω και αποφάσισα να μοιραστώ το ταξίδι μου με τον κόσμο για να δείξω και σε άλλους άνδρες που αισθάνονται το ίδιο πως υπάρχει και άλλη επιλογή για αυτούς» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.