Μενού
xenodoxeio
xenodoxeio | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα που ήταν πράκτορας της CIA και του FΒΙ αποκάλυψε μερικά μυστικά για να ταξιδεύουμε με ασφάλεια αποκαλύπτοντας το ασφαλέστερο δωμάτιο στα ξενοδοχεία. 

Σύμφωνα με την NewYorkPost, η 44χρονη απέκτησε μεγάλη πείρα και γνώσεις από την εργασία της στις μυστικές υπηρεσίες. Πριν ταξιδέψει σε μια ξένη χώρα πάντα κάνει έρευνα σχετικά με τρομοκρατικές επιθέσεις και πάντα μοιράζεται την τοποθεσία της, στις επαφές της για κάθε ενδεχόμενο. 

Επίσης, πάντα τοποθετεί ένα Apple Air Tag στις αποσκευές της και δίνει στην κόρη της να φοράει ένα βραχιόλι με συσκευή παρακολούθησης. Όταν σχεδιάζει το ταξίδι της, ποτέ δεν κάνει κράτηση για ιδιωτικές ενοικιάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ως «εξαιρετικά επικίνδυνες». «Πραγματικά εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν ξέρεις να μείνεις στο σπίτι του; Δεν ξέρετε ποιος γράφει αυτές τις κριτικές» είπε. 

Το ασφαλέστερο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο

Πριν κάθε κράτηση ζητά να μείνει σε ένα δωμάτιο που να βρίσκεται μεταξύ του 3ου και 6ου ορόφου καθώς είναι αρκετά χαμηλά για να εγκαταλείψεις το κτήριο αν χρειαστεί και ταυτόχρονα μακριά από εισβολείς που μπαίνουν από την είσοδο. 

Αφού κάνει κράτηση πάντα κλειδώνει και βάζει ένα πώμα στο πάτωμα της πόρτας. Υποστηρίζει πως δεν είναι τόσο συχνό κάποιος να κάνει διάρρηξη αλλά ακόμα και το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να θελήσει να μπεί στο δωμάτιο.  

Η γυναίκα επίσης προτείνει να δίνουμε πάντα πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού σε κοντινά άτομα ώστε να μπορούν να μας εντοπίσουν ευκολότερα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.