Η διαδικασία εγγραφής στο παγκόσμιο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι απλή και γρήγορη, με λίγο σάλιο, αλλά η συνεισφορά της είναι ανυπολόγιστη. Κάθε νέος εθελοντής δότης σημαίνει αυξημένη ελπίδα για έναν ασθενή με αιματολογική κακοήθεια.
Η δωρεά μυελού των οστών είναι μια απλή διαδικασία που θυμίζει αιμοδοσία, καθώς λίγο αίμα από τον δότη αρκεί. Είναι όμως μια πράξη ανεκτίμητης αξίας καθώς ο συγκεκριμένος συμβατός δότης μπορεί να χαρίσει σε έναν ασθενή μια νέα ευκαιρία στη ζωή.
Το Choose Life ιδρύθηκε από την οικογένεια του Δημήτρη Λόη, με σκοπό την καταπολέμηση των ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα και την υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους. Μέσα από τις δράσεις του, το ίδρυμα στοχεύει στην αύξηση της βάσης δοτών μυελού των οστών και στη χρηματοδότηση έρευνας για νέες θεραπείες.

Μάθετε περισσότερα στο https://chooselifeworld.com/
Ακολουθήστε μας:
Facebook: https://www.facebook.com/chooselifeworld
Instagram: https://www.instagram.com/chooselife_world/?hl=el
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/chooselifeworld/about/
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.