Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκίνησε μία νέα προσφορά για τους καταναλωτές, ανταμείβοντας ακόμη περισσότερο όσους επιλέγουν τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power μέσω της νέας δυνατότητας επιβράβευσης του Loyalty προγράμματος allSmart, του allCount. Από τις 25 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές που επιλέγουν τα καύσιμα Shell V-Power κάνοντας χρήση της εφαρμογής allSmart app της ή κάρτας allSmart, συμμετέχουν στο allCount και κάθε φορά που πετυχαίνουν έναν στόχο λίτρων, κερδίζουν επιπλέον 1.000 πόντους στην κάρτα τους.

Πιο συγκεκριμένα, το allCount μετράει τα λίτρα που βάζεις με χρήση της κάρτας allSmart, για να κερδίζεις 1.000 επιπλέον πόντους, κάθε φορά που πετυχαίνεις έναν από τους παρακάτω στόχους:

  • 100 λίτρα καυσίμου Shell V-Power
  • 75 λίτρα καυσίμου Shell V-Power Racing
  • 150 λίτρα καυσίμου Shell V-Power Diesel

Mε αυτή την προσφορά των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power, τα μέλη του allSmart μπορούν, μέσω του allCount, να αυξήσουν τους διαθέσιμους πόντους τους και να έρθουν πιο γρήγορα κοντά στα δώρα που επιθυμούν από το e-shop allSmart.gr ή τον κατάλογο δώρων του allSmart στα πρατήρια Shell.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου 2023, σε όλα τα πρατήρια Shell στην Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart.

Kατεβάστε τώρα το allSmart app για να ανακαλύψτε το allCount και δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόντους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμα προϊόντα στο allSmart.gr.

Image removed.

Ανακαλύψτε το allCount εδώ: https://www.allsmart.gr/allsmart/allcount/

Δείτε τους όρους της προσφοράς εδώ: https://www.allsmart.gr/allsmart/allcount/oroi-prosforas-allcount/