Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Πολιτιικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι τελικά δεν θα ζητήσει την αναστολή του πρωταθλήματος για τη Super League 2. 

Ζήτημα αναστολής του πρωταθλήματος Super League 2 είχε ανακύψει μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από την κάθοδο των οπαδών του Ιωνικού στην Κρήτη, ενώ το lockdown λόγω του κορονοϊού είναι σε ισχύ. 

 «Η αυστηροποίηση των όρων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων της Super League 2, καθώς και η θέσπιση επιτέλους συγκεκριμένου πλαισίου κυρώσεων για όσους τα παραβαίνουν, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Super League 2 και αποτελούν θέματα προς απόφαση στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της» γράφει η ανακοίνωση. 

Τι ελέχθη το Σάββατο

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή δημοσιεύματα για την μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε παιχνίδια του πρωταθλήματος, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε εισήγηση προς τους λοιμωξιολόγους για αναστολή του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται, προς το παρόν, το διάστημα για το οποίο θα μπει εκ νέου «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.