Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Pink προσφέρθηκε να πληρώσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μπιτς χάντμπολ της Νορβηγίας, επειδή οι αθλήτριες επέλεξαν να αγωνιστούν με σορτσάκια και όχι με μπικίνι

Διαβάστε ακόμη: Νορβηγία: «Ασυνήθιστα μεγάλος μετεωρίτης» φώτισε τον ουρανό

Στην ομάδα επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 1.500 ευρώ για «ακατάλληλη ενδυμασία», κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ, την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η απόφαση προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης για τις αθλήτριες, που επέλεξαν να φορέσουν σορτς αντί για μπικίνι και η Pink ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την υποστήριξή τους. 

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τις Νορβηγίδες παίκτριες μπιτς χάντμπολ που διαμαρτυρήθηκαν για τους σεξιστικούς κανονισμούς για τη “στολή” τους», έγραψε στο Twitter η ποπ σταρ. 

https://twitter.com/Pink/status/1419127641068630016?ref_src=twsrc^tfw

«Θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ για σεξισμό. Με χαρά θα πληρώσω το πρόστιμό σας. Συνεχίστε έτσι», συμπλήρωσε η Pink. 

https://www.instagram.com/p/CRqclSrnJoT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αθλήτριες ευχαρίστησαν την Pink για την υποστήριξή της, με story στο Instagram, ενώ με ανάρτηση ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν στο πλευρό τους μετά την απόφαση για την επιβολή προστίμου. «Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλη την υποστήριξη. Πραγματικά εκτιμάμε όλη την αγάπη που δεχθήκαμε», έγραψαν και πόζαραν φορώντας τα σορτσάκια τους.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA