Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποβλήθηκε η προπονήτρια της Γερμανίας Κιμ Ράισνερ, από το μοντέρνο πένταθλο της ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επειδή έδωσε γροθιά σε άλογο

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Την ώρα που η Εθνική θριάμβευε στο Τόκιο, το σπίτι πολίστα καιγόταν στην Εύβοια

Η Κιμ Ράισνερ δέχτηκε μαύρη κάρτα μετά από γροθιά που έριξε στο άλογο αθλήτριας της, κάτι που σημαίνει αποκλεισμός από την διοργάνωση ενώ αναμένεται να χάσει μόνιμα την θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας. Η Ράισνερ γρονθοκόπησε το άλογο της Ανίκα Σλέου, κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού των γυναικών. Η προπονήτρια ακούστηκε μέσω της γερμανικής τηλεόρασης να προτρέπει την αθλήτρια της, να χτυπήσει με δύναμη το άλογο της, για να την υπακούσει. 

https://www.youtube.com/watch?v=x0D22yzsVbU

Η Ανίκα Σλέου εμφανίστηκε να κλαίει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της, στην υπερπήδηση εμποδίων, πέφτοντας τελικά από το άλογο της και χάνοντας το προβάδισμα που είχε για το χρυσό μετάλλιο και το βάθρο. Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας στο γήπεδο, με την παγκόσμια ομοσπονδία να κάνει την έρευνα και να διαπιστώνει πως η προπονήτρια όντως χτύπησε το άλογο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA