Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η Εθνική Πόλο κατατρόπωνε την Ουγγαρία (9-6) και εξασφάλιζε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το εξοχικό σπίτι ενός από τους πολίστες μας είχε παραδοθεί στις φλόγες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, με την είδηση να κάνει γνωστή μέσω social media ο πατέρας του -και σπουδαίος πολίστας του παρελθόντος- Τάσος Παπαναστασίου.

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγία Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο πάλαι πότε «πιλότος» του ελληνικού πόλο. 

Το Reader επικοινώνησε με τον Τάσο Παπαναστασίου, ο οποίος μετά το αρχικό σοκ, ήταν ανακουφισμένος: «Η φωτιά πέρασε έξω από το σπίτι που έχουμε στην παραλία της Αγίας Αννας και οι φλόγες, ενώ έκαψαν την αποθήκη και γενικώς προκάλεσαν αρκετές ζημιές, δεν μπήκαν μέσα. Οι γείτονες με ενημέρωσαν για τις ζημιές και θέλω να πάω να δω τι έχει συμβεί αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία μας σταθήκαμε τυχεροί».

https://www.instagram.com/p/CSOm3KHqV_1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA