Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου του με τους πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, μπαίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη συμφωνία που έχει υπογράψει να προβλέπει αποδοχές ύψους 39,3 εκατ. δολαρίων για τη σεζόν 2021/22. Ωστόσο ο Έλληνας σούπερ σταρ θα δει τουλάχιστον άλλους έξι αντιπάλους του να αμείβονται καλύτερα από τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Αντετοκούνμπο: Η έκπληξη από τον Τιερί Ανρί και το μήνυμά του

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έκτος στη σχετική λίστα καθώς μπροστά του υπάρχουν άλλοι έξι μπασκετμπολίστες που φέτος θα λάβουν πάνω από 40 εκατ. δολάρια. Ανάμεσά τους ο νέος σταρ των Λέικερς Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά και ο συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πιο ακριβοπληρωμένος παραμένει ο Στεφ Κάρι που θα λάβει φέτος 45,8 εκατ. δολάρια από τους Γουόριορς. Από 44,3 εκατ. θα βάλουν στους λογαριασμούς τους ο Τζέιμς Χάρντεν των Νετς και ο Τζον Γουόλ των Ρόκετς, ενώ η κορυφαία λίστα συμπληρώνεται από τον Κέβιν Ντουράντ.

Την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάβει 42,5 εκατ. ενώ στη λίστα αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι αθλητές όπως ο Λούκα Ντόντσιτς καθώς τότε θα ενεργοποιηθεί το νέο συμβόλαιο που συμφώνησε με τους Μάβερικς και προβλέπει 207 εκατ. για πέντε χρόνια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA