Την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μόλις στα 20 του χρόνια ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα social media ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σπύρος Τζαβίδας! Ο νεαρός αθλητής αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο και ανακάλυψε το 2020. Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram, «είναι ένα θέμα υγείας, το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά».
Ο Τζαβίδας, πλέον, θα εργάζεται ως scout στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε και ως ποδοσφαιριστή. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Σπύρος Τζαβίδας ήταν ένα από τα πολύ υποσχόμενα ταλέντα του Παναθηναϊκού. Βρισκόταν στην ακαδημία των «πρασίνων» από τα 12 του, ενώ έγινε επαγγελματίας στις 27 Αυγούστου του 2019.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Τζαβίδας αναφέρει:
«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.
Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον @fcpanathinaikos και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά! Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..
Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι,έτοιμος και δυνατος για νεες περιπέτειες. Ευχαριστώ για όλα!!!»
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.