Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 8.30 (nova) τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα, με φόντο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει έναν και μόνο στόχο, την ανατροπή του εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα, έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του και δύο πολύτιμα στελέχη της ομάδας, τα οποία στερήθηκε στον πρώτο αγώνα, τον Λευτέρη Λύρατζη ως δεξί μπακ, αλλά και τον Γιασμίν Κούρτιτς στα χαφ.
Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Ξύλο μεταξύ προπονητή και αθλητικού διευθυντή στην Τορίνο για τις μεταγραφές
Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Κάλέντ Νάρεϊ, έχει ως εξής: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα και Νάρεϊ.

- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.