Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο διεθνής Νοτιοκορεάτη χαφ, Iνμπομ Χουάνγκ καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Ο 26χρονος γίνεται, δε, ο πρώτος αθλητής από τη χώρα που θα αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός φέρνει εξελίξεις - Ζητούν απομάκρυνση Μαρτίνς
Η ανακοίνωση αναφέρει πως: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.
Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Rubin Kazan, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Seoul, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς».
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Αυτά ήταν χρόνια για διασκέδαση: Πόσο κόστιζαν 5 must ποτά στα 90s
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
- Η τραγική ιστορία και το μοναχικό τέλος της Δαλιδά - «Όποιον άντρα αγαπώ τον καταστρέφω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.