Στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Φισκάρδο βρέθηκε η Άννα Βίσση, με βίντεο να έρχονται στη δημοσιότητα, στα οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να απολαμβάνει μια μουσική στιγμή μιας μπάντας που έπαιξε το «Αργοσβήνεις μόνη» του Βασίλη Τσιτσάνη.
Στα βίντεο η ραγουδίστρια εμφανίζεται να παρακολουθεί με προσήλωση την μπάντα «Αγία Φανφάρα», ενώ στη συνέχεια πλησίασε τους μουσικούς, στάθηκε για λίγο απέναντί τους και χαμουγελούσε.
Αφού ολοκλήρωσαν το κομμάτι, η Άννα Βίσση συνομίλησε με τους μουσικούς, τους συνεχάρη γοα την παρουσία και την μουσική τους και πήρε μία κάρτα της μπάντας, λέγοντάς τους «μπράβο, έχετε φοβερή παρουσίαση, κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα, το αισθάνομαι».
- Λίλα Μπακλέση: Γέννησε το πρώτο της παιδί - Η ανάρτηση του συντρόφου της που κανείς δεν περίμενε
- Άννα Βίσση: Απόλαυσε Τσιτσάνη από μπάντα δρόμου στο Φισκάρδο - «Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα»
- Επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός εμβολίζει άλλο αυτοκίνητο
- Το χωριό στη σκιά του Μετσόβου που πήρε το όνομά του επειδή δεν το βλέπει ο ήλιος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.