Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς με τον διεθνή αμυντικό να βρίσκει μεγάλο συμβόλαιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο 31χρονος στόπερ δέχθηκε πρόταση από την Sharjah FC και εννέα μήνες μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι, θα βγάλει και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό στην καριέρα του.
Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Επέστρεψε και επίσημα ο Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο
Χθες, εξάλλου, ο Μίτσελ είχε κάνει λόγο για μικρότερο ρόστερ και ήδη μία θέση άδειασε ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το συμβόλαιό του θα λυθεί κοινή συναινέσει ή ο Ολυμπιακός θα βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο του. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μανωλάς φεύγει και πάλι από τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, καθώς το 2014 είχε πουληθεί στην Ρόμα έναντι 15.000.000 ευρώ.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- Πέντε τραγούδια που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μιλούν για τον πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.