Μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα στο Ηράκλειο από τη Λετονία, η Εθνική ομάδα μπάσκετ άρχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας στο Βέλγιο που έχει χαρακτήρα τελικού για την προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντομπάσκετ 2023. Στους διεθνείς προστέθηκαν και οι παίκτες των «αιωνίων» Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης του Περιστερίου.
Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Ζαγοράκης: Ερώτηση στην Κομισιόν για Παγκόσμιο Κύπελο Μπάσκετ και τη Euroleague
Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Γιώργο Παπαγιάννη με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας να αναφέρει πως «είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο».
Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος και Όμηρος Νετζηπογλου. Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.