Μενού
Christian Atsu
Christian Atsu | Getty
  • Α-
  • Α+

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σταδιακά από τη μέρα που ο «Εγκέλαδος» χτύπησε την νοτιοανατολική Τουρκία και τη βορειοδυτική Συρία, με τα θύματα του σεισμού να ανέρχονται στη γειτονική χώρα στις 36.187. Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια των πολυκατοικιών αλλά και οι αγνοούμενοι, με τις εκτιμήσεις των Αρχών να αναφέρουν ότι ο αριθμός των νεκρών τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να διπλασιαστεί. Μεταξύ των αγνοουμένων είναι και ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, Κριστιάν Ατσού.

Πληροφορίες, όμως, της φιλοκυβερνητικής Daily Sabah αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του ποδοσφαιριστή, του οποίου η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στον «ποδοσφαιρικό πλανήτη». Όπως αναφέρεται, ο ατζέντης του Γκανέζου ποδοσφαιριστή, μιλώντας για την υπόθεσή του, είπε ότι βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια δύο ζευγάρια του Ατσού, για τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στον ίδιο. Ωστόσο, παρά το νέο εύρημα δεν έχουν προκύψει νέες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του άσου.

Οι φήμες για την υγεία του

Η υπόθεσή του έχει προκαλέσει παγκόσμια αγωνία, πόσω μάλλον όταν δεν έρχονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη (7/2) είχαν βγει πληροφορίες ότι είχε βρεθεί ζωντανός, πληροφορίες όμως που διαψεύστηκαν. Μάλιστα, στο απόηχο της διάψευσης της είδησης, ο ατζέντης του προχώρησε σε δήλωση, όπου και δήλωσε ότι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα σωστικά συνεργεία τον ποδοσφαιριστή, αλλά παραμένει κοντά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή

Ειδικότερα, δήλωσε: «Έχουν περάσει εννέα εξαντλητικές ημέρες από τον καταστροφικό σεισμό στο Χατάι και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τον Κριστιάν. Η καρδιά μας βρίσκεται με τις οικογένειες που επλήγησαν από αυτή την τραγωδία και παραμένουμε αλληλέγγυοι μαζί τους. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή με την οικογένεια του Κρίστιαν στη ζώνη του σεισμού και η καταστροφή είναι απλά σπαρακτική. Καταφέραμε να εντοπίσουμε το δωμάτιο του Κρίστιαν και χθες λάβαμε την είδηση ότι πέντε ακόμη επιζώντες είχαν εντοπιστεί από θερμικές κάμερες. Ωστόσο, για να είμαστε απολύτως σίγουροι, πρέπει να έχουμε εικόνα, οσμή ή ήχο του ατόμου, και μέχρι στιγμής το πού βρίσκεται ο Κρίστιαν παραμένει ένα μυστήριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.