Μενού
Dani alves
Ντάνι Άλβες | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Καθόλου ευοίωνη δε φαίνεται πως είναι η διαβίωση του δημοφιλούς Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Άλβες, στις φυλακές της Βαρκελώνης καθώς μετά και τις απειλές ότι θα ξεκινήσει απεργίας πείνας επειδή θα τον χωρίσει η σύζυγός του, ελέγχεται και για παρεμπόριο στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη φυλακή, καθώς κατηγορείται ότι βίασε μία νεαρή κοπέλα σε κέντρο διασκέδασης.

Πιο συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως για να κάνει πιο εύκολη τη διαμονή του εκεί, υπέγραφε φανέλες του και εξασφάλιζε τσιγάρα και άλλα δώρα από συγκρατούμενούς του. Αυτή η διαδικασία, ωστόσο, δεν πρόκειται για μία απλή ανταλλαγή, όπως αυτές που είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ElCaso, ένας από τους κρατούμενους στις φυλακές Brians 2 είναι αυτός που έχει ξεκινήσει παρεμπόριο με τις φανέλες του Βραζιλιάνου σταρ.

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ένας άνθρωπος μαζεύει φανέλες της Μπαρτσελόνα και της Βραζιλίας από συγγενείς και φίλους άλλων κρατουμένων, της πάει στον Ντάνι Άλβες για να τις υπογράψει, δίνοντάς του τσιγάρα και άλλα δώρα. Στη συνέχεια τις επιστρέφει στους συγγενείς, αλλά παίρνοντας οικονομική προμήθεια για τις... υπηρεσίες του. Η δραστηριότητά του ερευνάται από τις Αρχές και μπλεγμένος είναι και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κινδυνεύει με έξτρα ποινές κι αφαίρεση δικαιωμάτων στη φυλακή.