Το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες η ΑΕΚ η οποία, αν και έπαιζε σχεδόν σε ολόκληρο το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ρότα, κατάφερε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0. Κάπως έτσι η Ένωση ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν αφού και στο νέο της «σπίτι» μπήκε και το πρωτάθλημα κατάκτησε και το νταμπλ έκανε.
Όπως ήταν φυσικό η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε τόσο στον Βόλο όσο και έξω από την Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ και πανηγυρίζουν μέχρι αυτή την ώρα έξαλλα. Το «τρίτο ημίχρονο» της αποθέωσης για τους παίκτες του Αλμέιδα θα γίνει με την υποδοχή της ομάδας όταν αυτή επιστρέψει στην Αθήνα.

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

| eurokinissi

- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.