Λίγες ώρες (31/5, 22:00) έμειναν και επίσημα πριν από τον τελικό του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρόμα, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη όπου και μαίνονται έντονες συμπλοκές μεταξύ οπαδών.
Μάλιστα, στα επεισόδια πέρα από τους Ισπανούς και Ιταλούς φιλάθλους συμμετέχουν και Ούγγροι αλλά και Πολωνοί οπαδοί. Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν η Relevo, όταν μετά και την «παρέλαση» των οπαδών της Ρόμα στην πόλη, μία μερίδα αυτών επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της Σεβίλλης δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.
Η ένταση, παρά την επέμβαση της αστυνομίας συνέχισε να είναι μεγάλη, ενώ σταδιακά στα επεισόδια ενεπλάκησαν και Ούγγροι και Πολωνοί ultras της Φερεντσβάρος και της Σλασκ. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συλλήψεις, ενώ υπάρχουν σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και δύο τραυματίες στο νοσοκομείο (σ.σ. ένας της Ρόμα και ένας της Σεβίλλη).
Δείτε βίντεο με τα επεισόδια:
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
- Καλύτερα να μην μπείτε: Οι 29 παραλίες της Αττικής που είναι ακατάλληλες για κολύμπι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.