Μενού
aris-novibet
Άρης - Novibet | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Άρης και Novibet θα βαδίσουν χέρι-χέρι στα επόμενα τρία χρόνια και στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τη συνεργασία παρουσίασε η πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο να έχει στο πλευρό του ισχυρούς συμπαίκτες όπως η Novibet:

«Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με στόχο να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Νιώθουμε χαρά που θα έχουμε στο πλευρό μας έναν ισχυρό συνεργάτη όπως είναι η Novibet και γιατί επέλεξε το δικό μας πρόγραμμα. Η παρουσία της Novibet δεν θα περιοριστεί στην ιδιότητα του μεγάλου χορηγού αλλά έχουμε προγραμματίσει μια σειρά δράσεων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Άρη καθώς είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τον λόγο πήρε ο chief marketing της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, ο οποίος στάθηκε στους λόγους επιλογής του Άρη:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με τον Άρη. Αναμφισβήτητα, ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και με παθιασμένους φιλάθλους. Επιλέξαμε τον Άρη ως πρώτη ομάδα που χορηγούμε στην ελληνική Επικράτεια. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον αθλητισμό. Ο Άρης δεν είναι μόνο ένας σύλλογος αλλά έχει παθιασμένους φιλάθλους, είναι σύμβολο πάθους και αντοχής και γι’ αυτόν τον λόγο σχεδιάζουμε από κοινού μια σειρά δράσεων με επίκεντρο τους φιλάθλους και την ελληνική κοινωνία. Δεν θα είμαστε απλά ένα όνομα στη φανέλα αλλά θα προβάλουμε τον ευγενή αθλητισμό με υπευθυνότητα και με σκοπό να γυρίσουμε όσα πράγματα μπορούμε στην κοινωνία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.