Μενού
premier league
Premier League | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Σάλος επικρατεί στην Αγγλία και στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας, την Premier League, μετά και τη γνωστοποίηση της είδησης ότι προπονητής συλλόγου ανακρίνεται για τον φερόμενο βιασμό μίας έφηβης κοπέλας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η Μητροπολιτική Αστυνομία έλαβε για πρώτη φορά την αναφορά για τις αποτρόπαιες, καταγγελλόμενες πράξεις πριν από 21 μήνες.

Ο κατηγορούμενος προπονητής, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, δεν συνελήφθη και προσήλθε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του την περασμένη Δευτέρα για να υποβληθεί σε ανάκριση. Οι έρευνες συνεχίζονται προτού ληφθεί απόφαση για το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή αν δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας

«Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, η MET έλαβε μια αναφορά εγκλήματος σχετικά με έναν παλαιότερο ισχυρισμό για βιασμό. Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, ένας άνδρας ανακρίθηκε υπό επιτήρηση σε αστυνομικό τμήμα».

Ο κατηγορούμενος πιστεύεται ότι γνώρισε την καταγγέλλουσα όταν εκείνη έκανε αίτηση για να εργαστεί στο club στο οποίο εργαζόταν την εποχή του φερόμενου αδικήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο ίδιος αρνείται τον ισχυρισμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.