Με γκολ που πέτυχε ο Νίκλας Ελίασον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και παρέμεινε στην κορυφή της Super League.
Γκολ: 90+2′ Ελίασον
Κίτρινες: 38′ Ποντένσε, 41′ Τσικίνιο, 52′ Ρότα, 57′ Ρέτσος, 59′ Σιμάνσκι, 74′ Φορτούνης, 80′ Ροντινέι
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (79′ Πόνσε), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ (70′ Ελίασον), Σιμάνσκι (71′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70′ Τσούμπερ), Γιόνσον, Γκαρσία, Πινέδα.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγα, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης (79′ Γιόβετις), Μασούρας (61′ Μαρτίνς), Ελ Καμπί (61′ Ναβάρο).
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το γκολ
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.