Συγκίνηση πριν από τη σέντρα του φιλικού της ΑΕΚ με την Ομόνοια, στην Opap Arena με οπαδούς και παίκτες των δύο ομάδων να τιμούν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος στις 8 Αυγούστου του 2023 δολοφονήθηκε έξω από την «Αγιά-Σοφιά» από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ ανέβηκε ένα τεράστιο πανό με την φωτογραφία του και το «Μιχάλη ζεις», ενώ οι παίκτες του Δικεφάλου και της Ομόνοιας άφησαν λουλούδια μπροστά από την εξέδρα.

Την ίδια ώρα η μητέρα του και ο αδερφός του, παρακολουθούσαν από τη φυσούνα την σεμνή τελετή φορώντας μπλούζες με στάμπα τη φωτογραφία του.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στη Θύρα 40 η οποία πλέον έχει πάρει και το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου, υπήρχε μία μεγάλη φωτογραφία του εκλιπόντα αρχηγού και ιδρυτή της Original, στην οποία τονιζόταν ένα από τα αξέχαστα μότο του: «Αδέρφια Ενωσίτες, μείνετε ενωμένοι».
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Το δραματικό τηλεφώνημα Χριστοδουλίδη, η θεσμική στάση του ΠΑΣΟΚ και πόσο πραγματικά κινδυνεύει η Σούδα
- Γλυφάδα: 24χρονος «κάρφωσε» στυλό στο πρόσωπο ενός 38χρονου μέσα σε λεωφορείο
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.