Μενού
Ο Άγγελος Τουλούπης
Στιγμιότυπο από αγώνα του Άγγελου Τουλούπη | Instagram - @Angelos Touloupis
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική ιππασία, καθώς ο Άγγελος Τουλούπης έγινε ο πρώτος ιππέας από τη χώρα που πάει σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, κατακτώντας τη 22η θέση.

Μιλώντας στο Mega, ο Άγγελος Τουλούπης περιέγραψε τη μεγάλη επιτυχία του και τον στόχο του για του χρόνου, που είναι εκ νέου η πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και η καλύτερη θέση στη διοργάνωση.

«Το άλογό μου και ο καλύτερος μου φίλος παράλληλα, τα έδωσε όλα κατά τη διάρκεια του αγώνα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο για την ελληνική ιππασία και με την ευκαιρία θέλω να βοηθήσω την ελληνική ομοσπονδία ιππασίας για τη στήριξη που μας προσφέρει» είπε στην αρχή ο Άγγελος Τουλούπης.

«Τα εμπόδια ήταν από 1,60 έως 1,65. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιππασίας στον κόσμο, και ανταγωνίστηκα με μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο. Βγήκαμε 22οι στον κόσμο και τώρα ο στόχος μας είναι του χρόνου να προκριθούμε και να μπούμε στην 10άδα» συνέχισε ο αθλητής.

«Η Ιόλη Μυτιληναίου κατάφερε να προκριθεί στην Ολυμπιάδα. Εγώ βρίσκομαι τα τελευταία 12 χρόνια στην Αυστρία καθώς είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις στην Ευρώπη» κατέληξε ο Άγγελος Τουλούπης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA