Από εκεί που σταμάτησε πριν την καλοκαιρινή διακοπή, συνεχίζει ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδός και θα εκκινήσει την Κυριακή (στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδας) από την pole position. Είναι η τρίτη συνεχόμενη pole για τον Φερστάπεν στον αγώνα της πατρίδας του.
Δίπλα του θα έχει τον Λάντο Νόρις (McLaren), με τους Τζορτζ Ράσελ (Mercedes) και Άλεξ Άλμπον (Williams) να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά εκκίνησης.
Στα αξιοσημείωτα, η έξοδος του Σαρλ Λεκλέρ στο Q3, κάτι που σημαίνει ότι ο Μονεγάσκος της Ferrari θα βρεθεί - στην καλύτερη περίπτωση - στην 9η θέση του grid. Μόλις 13ος θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes.

- Παράνομες καταχωρίσεις από ενοικιαστές: Ελέγχονται πραγματικά τα ακίνητα στην Airbnb;
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.