Μενού
ομάδα
  • Α-
  • Α+

Το κορυφαίο ερώτημα σε κάθε ψηφοφορία για αθλητικά βραβεία είναι πάντα αυτό που αφορά την καλύτερη ομάδα. Παράλληλα είναι και το έναυσμα για τις διαφωνίες καθώς πάντα θα υπάρχει «σύγκρουση» ανάμεσα στα αθλήματα, ιδιαίτερα σε εκείνα που χαρακτηρίζονται δημοφιλή και εκείνα που είναι λιγότερο. Πάντως και τα φετινά Gazzetta Awards 2023 by bwin περιλαμβάνουν εκπροσώπους και από τις δύο κατηγορίες.

Στις προτάσεις προς ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία μπορεί να βρει κάποιος ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πόλο, βόλεϊ αλλά και κωπηλασίας και σκοποβολής. Ιδιαίτερα σε σε ό,τι έχει να κάνει με την υδατοσφαίριση οι επιλογές όπως θα δείτε είναι πολλές.

Η πρωταθλήτρια της σεζόν 2022/23, ΑΕΚ, είναι η μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου που συμπεριλήφθηκε στη λίστα. Εκεί έχει να... ανταγωνιστεί, από το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό που έφτασε ένα σουτ μακριά από το treble, αλλά και την Εθνική Νέων Ανδρών, χάλκινη στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης.

Και πάμε στο... εθνικό μας σπορ, το πόλο που είχε μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά. Μέσα στο 2023 η Εθνική ομάδα Ανδρών ανέβηκε στη δεύτερη θέση του κόσμου φτάνοντας στο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο πρωτάρης Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε το Challenger Cup ενώ η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης έφτασε ως το Final 8 του Champions League στην πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση. Την ίδια στιγμή η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού με τη νίκη της επί του ΑΝΟΓ τον Οκτώβριο έφτασε τις 100 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα!

Στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός «σήκωσε» το Challenge Cup κατακτώντας έτσι το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος. Στη σκοποβολή το σύνολο του ομαδικού σκητ που το απαρτίζουν οι Μίτας, Χαλκιαδάκης και Μαυρομάτης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τέλος, στην κωπηλασία οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την πρώτη θέση στον τελικό Β’ στη δίκωπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας του Βελιγραδίου.

Kαι φέτος, το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να φτιάξουν τη δική τους λίστα με τους καλύτερους του 2023 και να τους δουν στο Μέγαρο Μουσικής, μαζί με πολλές ακόμα σπουδαίες προσωπικότητες. Οι πρωταγωνιστές πολλοί, οι στιγμές που ξεχώρισαν ακόμα περισσότερες και σε αρκετές κατηγορίες η ψηφοφορία θυμίζει και φέτος ντέρμπι!

Ψηφίστε τώρα στα Gazzetta Awards 2023 by bwin!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA